Cykling

Cykling.

Ferierne tilrettelægges altid således vi kan have cyklerne med, og måske deltage i et løb eller andet arrangement.

Nedenfor er der mulighed for at en mere detaljeret beretning fra nogle af de mange oplevelser.

Læs f.eks. om ture tværs over Frankrig, eller cykelturen Milano-Rom - som jeg i år (2022) kørte for 10. gang !

Og ture både på Mallorca og Gran Canarie er beskrevet indgående.

Cykling i Italien.


Italien har det hele ! Og vil altid være det land vi "vender tilbage til. Befolkningen, mentaliteten naturen og ikke mindst de meget smukke dolomitter trækker i de gamle cykelben. Bl.a. har vi deltaget 6 gange i "Giro delle Dolomiti. Og cyklet fra Milano til Rom 10 gange. !

Cykling i Spanien


Et par ture til fastlandet (omkring Malaga) er det blevet til, men primært Mallorca, hvor sommeren indfinder sig tidligere og gør forårsmånederne til et rigtigt godt tidspunkt at cykle her. Øen har alt hvad man kan ønske sig som cyklist.


I 2010 valgte vi istedet for skiferie at holde en cykeluge på Gran Canaria i uge 7. Dengang var vi stor set de eneste cyklister her. I år var vi der for 12 gang, og de sidst par år udviddet opholdet til 4 uger. Selv om terrænet er væsentlig hårdere end Mallorca, er der nu rigtigt mange cyklister

Cykling i Schweiz


Turene i Schweiz hører helt sikkert til blandt mine absolutte favoritter. Har du stået på toppen af "Furka Pass" og kigget over mod "Grimsel - og omvendt - giver du mig sikkert ret.

Cykling i Frankrig


Et par gange på tværs gennem Pyrenæerne er det blevet til (Coast 2 Coast).  Fra Atlanterhavet til Middelhavet, men også en tur fra Middelhavet til Alpe D'huez og lidt rundt i Vogeserne.


Cykling i Harzen Tyskland


Cykling har indtil videre begrænset sig til 4 ture i Harzen. Sammen med min lokale cykelklub Ikast-AM

Mine Bjerge  !!

Efter mange ture - mange ferier og oplevelser bliver det selvfølgelig efterhånden til nogle navngivne "bjergtoppe". Jeg har forsøgt samle lidt sammen på hvor og hvornår....................................