Vandring

At Vandre giver ro i krop og sjæl.!

              At Vandre er medicin for hele kroppen.!

                        Når du Vandrer bevæger livet sig i et andet tempo.!

                       

Er der forskel på "at gå" og "at vandre"  ????


Vel i princippet egentlig ikke. Bevægelserne er vel stort set de samme, men for mig er "at vandre" - at komme på en tur, hvor der har været nogen forudgående planlægning.  Måske noget bestemt man ønker at se eller opleve undervejs. Hvor ruten er planlagt - evt. ved hjælp af kort og hvor udstyr som fodtøj og beklædning er udvalgt og med til at gøre det til en god oplevelse. Endvidere er rygsækken  pakket så hverken vejr eller "den lille sult" kan overraske.

Vi holder af at gå "højt" - d.v.s gerne over trægrænsen, og ind imellem under vore mange cykelferier, har vi da også fundet mulighed for nogle rigtg gode vandre ture

Primært Schweiz, Italien og Spanien  og så må jeg tage mig sammen til at få lavet noget over vore ture herhjemme, hvor der også er gode oplevelser at hente. !
Vandring i Schweiz.

Mange ture er det blevet til i dette dejlige land. Et personligt venskab har gjort det muligt for os, ofte at vende tilbage. Altid til Kanton Wallis, hvor mulighederne næsten er uendelige, og af meget høj kvalitet.

Vandring i  Spanien


På fastlandet såvel som på øerne er der mulighed for gode ture. Billedet er fra Mallorca hvor "Torrent de Pareis" var en udfordring på højde med de "Via Ferate" vi har gået

Vandring i Italien


Dolomitterne er altid god for en overraskelse.  Mange gode oplevelser har vi her, og snevejr d. 4. Juli kan ikke overraske nogen, bare udstyret er i orden.